Miksi sinun täytyy nukkua alasti? 5 syytä

miksi нужно спать голым? 5 причин

Arkielämässä ihmiset käyttävät vaatteet jatkuvasti. Ensi silmäyksellä voi tuntua oudolta neuvoja mennä alas nukkumaan, mutta unta ilman vaatteita on mukana hyvillä terveysetuilla.


Nykymaailmassa vähäpätöinen määrä ihmisiä nukkuu alasti.

Ehkä jos ihmiset tietäisivät enemmän kaikista siunauksista, joita "alastomainen uni" kantaa itsessänsä, niin alastomiehet olisivat enemmän.


Tässä he ovat 5 syytä, miksi on tarpeellista ja hyödyllistä nukkua alasti.


1. Unen laatu nousee

1.jpg


Huolimatta siitä, että pyjamat ovat mukavia ja viihtyisiä, ne voivat olla todellinen este unelmiesi laatuun. Ensinnäkin, pajama yhdistettynä huopaan lisää lämpötilaa kehon, joten on vaikea voit nukahtaa ja nukkua ääneen.


Keho tarvitsee viileän ympäristön sukella syvään uneen, mutta kun käytät vaatteita, keho ei edes tiedä, että on aika mennä nukkumaan.

Lue myös: 7 syytä nukkua vasemmalla puolella


Ihon luonnollisesti jäähdytetään koko kehon kanssa, kun olet alastomainen, ja yllään pyjama ei salli ihon auttaa sinua nukahtamaan syvästi.

Nuku alasti

2. Annat kehollesi hengityksen

2.jpg


Koska meillä on jatkuvasti vaatteita, kehomme ei ole mahdollisuutta sanoa "tuulettaa". Tämä pätee erityisesti naisille, jotka käyttävät alusvaatteita unessa. Kun olet nukkunut, pesula voi kerätä bakteereja ja sieniä, joiden määrä kasvaa nopeasti.

Lue myös: 25 mielenkiintoista asiaa, joita et tiennyt unelmista


Kun henkilö nukkuu alasti, hän itse asiassa vähentää sieni-infektion vaaraa ja antaa keholle mahdollisuuden "tarttua henkeesi". Alastomainen ihminen sallii viileän ilman ympäröidä hänen ruumiinsa eivätkä tavata matkalla mitään esteitä vaatteiden muodossa.

3. Unettomuus kumppanin vieressä vähentää huomattavasti stressin tasoa

3.jpg


Kaikki tietävät, että omaksuminen ja fyysinen läheisyys parantavat terveyttä, mutta "alastomainen uni" voi tuoda kaiken uudelle tasolle. Ihon ja ihon välisen kosketuksen tunne voi eroon stressistä.


Tällöin verenpaine putoaa ja sinusta tuntuu olevan hyvin rento. Puhumattakaan siitä, että nukkuminen alastomana lähellä rakkautta on onnellisuuden ja ilon, ja siten myös terveyden lähde.

Unen käyttäminen alasti

4. Sinusta tuntuu intiimi kumppanin kanssa

4.jpg


Ei ole yllättävää, että vuonna 2014 suoritetussa kyselyssä 1000 naimisissa olevan brittiläisen joukossa osoitti, että alastuvilla ihmisillä on paljon onnellisempia suhteissa.

Tarkkaan ottaen 57 prosenttia naisista, jotka haluavat nukkua alasti, kokevat täydellisen tyytyväisyyden suhteesta, kun taas pyjamien keskuudessa he kokevat vain 48 prosenttia vastaajista.


Niistä, jotka nukkuvat yksin, vain 15 prosenttia sanoi olevansa tyytyväinen heidän suhteeseensa. Näiden tietojen perusteella voimme varmasti sanoa, että lähimmäisen henkilön alamaailma auttaa sinua pääsemään lähemmäksi.

5. Unessa alasti auttaa torjumaan liiallista painoa

5.jpg


Huono yöunien jälkeen henkilö lisää merkittävästi stressin tasoa, mikä tekee hänestä alttiimman ylenevän ja terveydelle haitallisen imeytymisen. Unen aikana kasvuhormonien määrä kasvaa ja kortiolin määrä, stressihormoni, laskee.


Tämä luonnollinen prosessi antaa elimelle tasapainoisen tilan ja ei anna stressiä sinulle, mutta huono unelma tappaa kaikki hyödyt. Unen alastomuus antaa kehon hengittää paremmin, ja siksi nukut paljon syvemmältä.

Lue myös: Kuinka ruokaa vaikuttaa uniimme?


Aamulla stressihormonikorisoli kasvaa jälleen, antaen meille energiaa aloittamaan päivä. Kuitenkin, jos emme salli kehomme vähentää stressihormonien määrää, voimme väistämättä tavoittaa joidenkin epäterveellisten elintarvikkeiden tuntea paremmin.

Leave a Comment

9 + = 16