Tärkeimmät vampyyrit Zodiac merkkien joukossa tai kuka ja miten he juovat verta

Tärkein ВАМПИРЫ среди знаков Зодиака или кто и как пьет вашу кровь

Energia Vampirismi - Asia on jo tunnettua ja yleistä, ja sitä on käsitelty skeptisesti. Kuka meistä ei tunne vampyyrin toimintaa, joka hänen käyttäytymisellään, sanalla tai muulla toiminnalla saa meidät tuntemaan masentuneita ja väsyneitä, ikään kuin joku juonut meiltä kaikesta positiivisesta energiasta.

Kaikki vampyyrit eivät muuten toimi tarkoituksella ja tahallaan imevät verta meiltä.

Lue myös: Myrkyllisimmät ihmiset horoskooppi: kuka on vaarallisin?

Joillekin niistä ulkomaista energiaa on yksinkertaisesti tarpeen ladata: milloin joku on paha, he ovat hyviä, Lisäksi "veren imemiseen" liittyvä prosessi tapahtuu alitajuisesti, aivan kuin itsessään.

On selvää, että jokainen Zodiacin merkkeistä voi tulla eräänlainen vampyyri, mutta siinä on merkkejä useimmiten syödä muiden energiaa, tietoisesti tai tiedostamatta, aiheuttaen toisissa ihmisissä masennuksen tunteen, vähentäen itsetuntoa.

Ymmärrämme enemmän.

Energia vampirismi ja energiavampyyrit

Vampyyrien joukossa on neljä päätyyppiä:

Vampire narsissit.
Useimmiten he ovat niitä, jotka syntyivät tulipalon alla: OVNY, LION, SAGITTARIUS.

Tässä triossa vaaralliset ns. "Myrkylliset" ihmiset ovat usein LOVA-merkin edustajia. He pystyvät osoittamaan itsensä ja kykynsä, mutta joskus niin intuitiivisesti, että näyttää siltä, ​​että tämä ei ole henkilö edessäsi JUMALA henkilökohtaisesti.

LION-yhtiöt yrittävät usein osoittaa, että he ovat parempia kuin sinä tai joku muu, mikä todistaa tämän sinulle. Loppujen lopuksi olet huonommuuden tunne,
alkaa kokea, kärsiä, mielialaa pilaantuu, ja sinä pudotat vakavaan epätoivoon.

vampire8.jpg

vkontakte.png

ARIES ja SAGITTARIUS eivät tässä tapauksessa ole niin vaarallisia, mutta silti niillä on joskus kyky vampyyriin. Esimerkiksi SAGITTARIT usein liioittelevat todellisen tilan tilaa luomalla epärealistinen kuva mitä tapahtuu.

Ihmiset ympärillänsä uskovat tarinoihin ja dramaattisiin tilanteisiin, koska ongelma tuntuu niin vakavalta! Lopulta he antavat kalliita energiaansa vampyyriin tukemaan ja rauhoittamaan häntä, ja hän puolestaan, hiljaa iloitsee, että hän onnistui niin, että kaikki genius kääntyisi!

Lue myös: Energian vampyyrien lajit ja verenpurkauksen laskeminen syntymäajan mukaan

Oinas ihmiset ovat kuin pieniä vampyyrit, ne ovat liian suoraan ja rehellisesti, ja useimmat muut ihmiset voivat vampyyrit niitä, koska niin paljon energiaa ram, hän on halukas tuhlata todella vapaa, se on erittäin luottavainen!

Kumpi heistä tulee helpoimmin lahjoittajaksi? OWEN

Kuinka suojata itsesi näiltä vampyyriiltä? Jos yrität hyökätä vampyyrin narsissia, ajattele itseäsi, ei siitä. Vampyyri tarvitsee vain tuntea huomiota ja ihailua, jotta voit laittaa itsesi yläpuolesi. Kun ymmärrät, että mikään ei ole pahempaa, ja ehkä paremmin, panssari ei voi murtautua hänen narsismiin.

vampire3.jpg

Miten suojata itsesi energiaa vampyyriltä?

Vampyyriohjaimet
- tämä luonnollisesti maapallon merkki: TELTSY, VIRGIN JA CAPRICORN. Nämä merkit pitävät hallita kaikkea ja opettaa muiden elämää. He yrittävät kaikin tavoin näyttää, kuinka hyvin he elävät.

He aina tietävät paremmin, miten ja mitä tehdä saadakseen jotain. Myös he eivät välitä arvostella muita, kuin aiheuttaa voimakasta yllyttämistä tai pudottamista itsetuntonsa vastakkaiselta puolelta. Tämä on niiden meikki. Mitä oikeammin hän katsoo silmäsi, sitä enemmän energiaa hän imee sinulta.

Lue myös: 5 eläinradan vaikeimpia merkkejä ja loput monimutkaisuutta

Kauris. Vaarallisimpia kolmesta. Hän aina tietää kaiken ja osaa tehdä paremmin kuin muut, harvoin seuraa kenenkään neuvoja, hän itse jakaa neuvoja oikealle ja vasemmalle ja pyrkii varmistamaan, että kaikki menee näin, kuten hän näkee kunnossa. Tämän seurauksena toiset alkavat tuntea huonoja, hermostuneita, heidän itsetuntonsa putoaa.

Virgo. Tämä vampyyri on suurin eläinradan kriitikko. Hän tykkää kritisoida kaikkea - siitä, että olet ilmestynyt tiettynä päivänä, elämäsi valintaan. Jos hän toimii erityisen aggressiivisesti, hän valitsee ongelmat eniten huolissaan
mies.

vampire6.jpg

Sen sijaan, että auttaisi häntä käsittelemään heitä, hän sahtaa ja kritisoi hänen tekojaan. Usein VIRGIN-vampyyrit ovat huolimattomia aviomiehiä, jotka kritisoivat köyhien vaimojensa ja vähentävät itsetuntoaan ennen vähimmäiskorkeus. Vaimot myös usein kritisoivat aviomiehiä, mutta tässä tapauksessa kaikki miehet eivät ole vampirismin vastuussa ja kärsivät tältä osin.

Taurus. Näiden merkkien edustajilla voi olla kaikki edellä mainitut piirteet, mutta ne eivät ole liian vaarallisia verrattuna edellisiin merkkeihin.

Kumpi heistä tulee helpoimmin lahjoittajaksi? TAURUS.

Lue myös: Tärkeimmät DONORS Zodiacin merkkien joukossa tai joka on helpoin juoda verta

Kuinka suojata itsesi näiltä vampyyriiltä? Vieressä vampyyri-ohjain on vaikea olla mielipide ja ilmaista se, koska sanat kuuntelematta, tai vielä pahempaa - on arvosteltu. Siksi on tarpeen ottaa tämä tilanne filosofisesti, älä jännitä, älä yritä liikaa väkeä, ja vain hiljaa löytää argumentteja, jotka todistavat oikealla, jossa on rauhallinen mieli ilmaista niitä, ja sitten mennä niiden tapa ja tehdä omalla tavallaan. Se pitäisi ymmärtää, että olet liian voi olla väärässä, ja että se nojaa sarvet ja ei halua myöntää sitä - se on hänen ongelmansa.

vampire4.jpg

Kuinka tunnistaa energinen vampyyri?

Vampyyriuhreja ja vampyyrejä.
Nämä ovat vaarallisimpia vampyyrejä, jotka pelaavat tunteistasi ja vilpittömiä aikomuksia auttaa heitä. Yleensä ne sisältävät Zodiacin vesileimat: CANCER, SCORPIO ja FISH.

Nämä merkit voivat olla melko vaarallisia, ne aiheuttavat kyyneleet, he pyytävät heidän tekojaan ja sanojaan sääliä ja empatiaa, vaikka itse asiassa kaikki ei niin paha, miten ne dramaattivat.

Lue myös: 7 vinkkejä energian vampyyri irti

Erityisesti tässä on CANCERS ja KALAT. He usein joutuvat ihmisen "liiviin" ja käyttävät sitä jatkuvasti, puhuvat ongelmistaan, itkevät mistä tahansa syystä. Ensinnäkin toinen osapuoli voi havaita tämän lähellä sydäntä, tukea moraalisesti, auttaa, mutta vampyyrit eivät koskaan pysähdy saavutettuihin ja vaativat yhä enemmän.

vampire9.jpg

CANCERS kykenevät manipuloimaan rakkaittensa tunteita, PISCES usein löytää itsensä psykologista apua
keneltäkään. Vampyyrit vain itkemään ja ponitiä.

PELIT tässä mielessä eroavat hieman toisista kahdesta vesileimasta. He eivät ole tottuneet huuhtelemaan ja vuodattamalla sielunsa, mutta he tietävät, miten vampyyri muuten. Ehkä tämä merkki on erilainen hienostunut vampirismi, koska se on paras tapa pelata muiden ihmisten tunteiden kanssa. He voivat peitellä kuin kukaan, he voivat tehdä jotain pahalta, he voivat painostaa sairaita paikkoja ja saada iloa siitä. Kaikkein kauhea asia on, että he voivat helposti aiheuttaa henkilöä syyllisyys, ja missä syyllisyys - on alhainen itsetunto, kipu ja kärsimys. Mies kärsii ja vampyyri on onnellinen.

Tietenkään ei kaikki SCORPIONS eroavat tällaisessa sadismassa. Heistä enemmän on hyviä, mutta jos saat vampyyri, pysy kaukana hänestä.

vampire7.jpg

Kumpi heistä tulee helpoimmin lahjoittajaksi? Kalaa. Tämä Zodiac-merkki voi helposti kääntyä vampyyriin luovuttajaksi, koska se on helposti alttiita jonkun toisen vaikutusvaltaan. Skorpioni ja syövät ovat vähemmän todennäköisesti itsemurhan, he ovat vahvempia psykologisessa merkityksessä.

Lue myös: Tärkein CURVES Zodiacin merkkien joukossa, joka on parhaiten muuttumassa ja tekopyhä

Kuinka suojata itsesi näiltä vampyyriiltä? Nytikov olisi välittömästi hylättävä eikä anna heidän tehdä musta työtä. Löydät mahdollisia tekosyitä, jotta et enää kuuntele samaa tietuetta. Jos joskus auttaa heitä, pysy kaukana heistä, älä anna heidän tietää, että olet aina milloin tahansa voinut ajaa heidän apuunsa.

vampire2.jpg

Zodiac Signs of Vampires

Puheen vampyyrit
viittaavat ensisijaisesti niille, jotka puhuvat paljon, ja siksi Zodiacin aerialmerteiksi: GEMINI, WEIGHTS ja AQUARIUS. Tämä tyyppi vampyyri sanoja käyttäen. ne he sanovat paljon, mutta kuuntele vähän. Tarkemmin sanoen heidän ei tarvitse kuunnella ketään, mutta on tärkeää löytää korvat.

Kuitenkin lentomerkkien vampyyrit eivät yleensä edusta erityinen vaara. Niiden vampirismin menetelmiä leikataan helposti, ellei he tietenkään ryhdy käyttämään muiden zodiac-merkkien vampirismia.

Lue myös: Energia-vampyyreillä ei ole tarvetta laipoilla elääkseen

Näitä vampyyrejä voi usein löytää sosiaalisia verkostoja. Muiden ihmisten naamioihin ja kasvoihin he rohkeasti jakavat erilaisia ​​kovia lausuntoja, koskettavat ihmisiä ja käytännöllisesti katsoen imevät energiaansa. Taistelu on helppoa - sivuuttaa tai kieltää. He tietävät hyvin, kuinka vahingoittaa henkilöä sanalla ja samalla antaa vaikutelman niitä ei voi koskettaa.

vampire5.jpg

Tämäntyyppiset vampyyrit käyttävät myös valheellisesti valheita jonkun energian ruokkimiseen ja käyttävät ihmisiä omille palkkasotilastaan. Erityisen hyvä on TWINSille.

Kumpi heistä tulee helpoimmin lahjoittajaksi? Mittakaavoissa. Tämä Zodiac-merkki ei pidä ristiriidoista missään muodossa, joten olen valmis mihinkään, jos vain toista puolta ei ole loukattu tai syyllistynyt. Tämä antaa hedelmällisen pohjan minkä tahansa vampyyrien toiminnalle.

Kuinka suojata itsesi näiltä vampyyriiltä? Ongelma tulee vakavaksi, jos sinusta tuntuu pahoilta, kun kommunikointi tällaisten ihmisten kanssa tuntee voiman, tuhon ja pettymyksen vähenemisen. Tämä tarkoittaa, että vampyyri työskenteli. Jos vampyyrittäjä on istunut alas korville ja kaikki yritätsi lisätä sanan ei ole kruunattu menestyksellä, voit turvallisesti lopettaa kaiken viestinnän hänen kanssaan. Sosiaalisissa verkostoissa - vain sivuuttaa ja älä ärsytä..

vampire1.jpg

Leave a Comment

+ 76 = 84