Kuka olet edellisessä elämässä Zodiacin merkki?

Kuka вы были в прошлой жизни по знаку Зодиака

Horoskooppimerkkisi kertoo, kuka olet edellisessä elämässä syntymäajan mukaan.

Oletko koskaan nähnyt unta niin kirkas, että olette alkaneet uskoa siihen, mitä siellä tapahtui?

Ehkä olet tavannut ihmisiä, joita luulit tiesit jo kauan sitten, vaikka tavit vain.

Todennäköisesti kaikki tämä tapahtui teille ennen toisessa elämässä.

Lue myös: Testi: Kuinka kuolet menneisyydessä??


Tähdet näkivät kaikki reinkarnaatiot, joten voit turvallisesti sanoa, että Zodiacin merkki, jossa olet syntynyt, voi kertoa paljon menneisyydestänne.


Miten löytää menneen elämän syntymähetkellä

Oinas: Sotapäällikkö

Zodiac-proshl-1-1.jpg

Omistamalla johtajuusominaisuuksia, rohkeutta, sitkeyttä ja tahdonvoimaa voit epäilemättä pystyi hallitsemaan armeijaa. Jos ei sinun impulsiivisyydestäsi ja nopeasta luonteestasi, niin kiitos viisauden ja johtajuuden ominaisuuksista, tulet maailman hallitsijaksi.

Johtajat eivät hyväksy vastausta "ei", ja tämä on hyvin tarkka luonnehdinta Oinas. Tämä Zodiac-merkki tulee tekemään kaikkensa halutun tavoitteen saavuttamiseksi riippumatta siitä, kuinka monta armeijaa seisoo omalla tavallaan.

Taurus: taiteilija

Zodiac-proshl-2.jpg

Aiemmassa elämässäsi oli paljon energiaa ja luovuutta. Taurus rakastaa mukavuutta, ylellisyyttä, kauneutta ja taidetta, jotka eivät aikaisemmin olleet hyvin tavallisia ihmisiä.

Sinulla on kultaiset kädet, ja sinä halusit luoda maaleja ja savea luomaan jotain iankaikkista. Kyky ymmärtää estetiikkaa osoittaa, että olette taiteilija menneisyydessä ja inspiroinut toisia teoksesi kanssa.

Kaksoset: Julkkis

Zodiac-proshl-3.jpg

Nämä ovat Zodiacin kaikkein ystävällisimpiä ihmisiä, jotka osaavat miellyttää monia, eivät tee mitään sille.

Voit turvallisesti sanoa, että käytit markkinarakoasi show-liiketoiminnassa. Luova, energinen ja älykäs kaksoset pystyvät houkuttelemaan muita ihmisiä kuin magneetti. He saavat helposti suosiota ja ovat ihailua. Nimesi on toistuvasti vilkastuttanut merkkejä, ja kappaleidesi alla parit rakastuivat.

Syöpä: Opettaja

Zodiac-proshl-4-1.jpeg

Syöpä tunnetaan epäitsekkäisestä luonnostaan ​​ja luonnollisesta halusta auttaa muita. Tästä syystä astrologit uskovat, että menneisyydessä Raki oli opettajia.

Heillä on terävä mieli, mukautuvat helposti, ovat tahdikas ja uskomattoman potilas. Kaikki nämä ominaisuudet sopivat työskentelemään lasten kanssa. Joskus olet liian herkkä, mikä voi antaa sinulle paljon surua, mutta olit erinomainen opettaja, jota kaikki lapset rakastivat.

Kuka olin edellisessä elämässä

Leo: Kirjailija

Zodiac-proshl-5.jpg

Leijona on aina täynnä luovia ideoita ja osaa ilmaista tunteitaan sekä henkilökohtaisessa viestinnässä että paperilla. Olit varmasti kirjailija menneisyydessä.

Lionit tietävät aina, mitä heidän sydämensä kaipaavat, ja he osaavat saada sen. Iloisuus, luova ajattelu ja itseluottamus innostivat sinua luomaan suuria teoksia aiemmin.

Neitsyt: tutkija

Zodiac-proshl-6.jpg

Devin kyvystä analysoida, laskea ja ajatella pieniä asioita, viimeisessä elämässä he olivat tutkijoita.

Ajatukset, ideasi ja ymmärrys eri näkökulmista ovat auttaneet sinua luomaan uutta kehitystä. Sinä aina kiinnität huomiota yksityiskohtiin, analysoit tarkasti ja huolellisesti kaiken. Olit ehdottomasti tiedemies, joka pyrki auttamaan muita ihmisiä ja yrittänyt helpottaa elämäänsä.

Vaaka: Tuomari

Zodiac-proshl-7.jpg

Vaaka on luontainen tunne oikeudenmukaisuudesta, tasapainosta ja harmoniasta. He olivat tuomareita menneisyydessä, koska tämä ammatti sopii heille täydellisesti.

Olet valmis luopumaan tarpeistasi rauhan ja harmonian säilyttämiseksi ja vain rakastamaan ihmisiä. Kyky arvioida oikein ei tarkoita sitä, ettet koskaan tehnyt virheitä eikä riko lakia, mutta ainakin teit sen muiden hyödyksi.

Lue myös: Testi: Kuka olet menneisyydessä syntymähetkellä

Skorpioni: Killer

Zodiac-proshl-8.jpg

Piilotettu, diplomaattinen, manipuloiva Skorpioni voi tuntua rauhalliselta ja kerättävältä, mutta tiedämme, mikä piiloutuu tämän maskin takana.

Voit olla vaarallinen ja häikäilemätön, jos sinä motivoit ja et tiedä armoa. Kun olet maksanut likainen työtä, olet aina tehnyt sen, eikä koskaan jäänyt.

Jousimies: Soturi

Zodiac-proshl-9.jpg

Vapaus on sinulle pyhä ja orjuuden, sodan ja köyhyyden aikoina sinä olit soturi, joka ei säästänyt nuolia taistelussa pahaa vastaan.

Et voi pysyä kauas yhdessä paikassa ja aina vaivaa seikkailua, mutta menneisyydessä sinulla oli tavoite, johon taistelitte. Fyysisen kamppailun lisäksi voit olla taistelija tai taistelija henkisessä maailmassa, puhumalla jonkun käsityksen puolustamisesta.

Optimismi ja rohkeus inspiroi monia ihmisiä muuttamaan elämäänsä paremmin.

Kauris: pomo

Zodiac-proshl-10.jpg

Ei ole olemassa yhtä merkkiä Zodiacista, joka pystyy vertailemaan Capricornin kanssa ahkerasti. Elämäsi on omistettu työhön, tavoitteiden saavuttamiseen, verkostoitumiseen ja urakointiin.

Looginen, rationaalinen ja aina rauhallinen, osaat tuoda asiat loppuun ja älä anna periksi, kunnes saavutat tavoitteen. Olet ollut menneisyydessä, koska tämä on aina ollut koko elämänne tavoite.

Vesimies: Tohtori

Zodiac-proshl-11.jpg

Aiemmin elämässä olit mies, johon monet kääntyivät pelastuksen puolesta. Avokätisyys ja inhimillinen lähestymistapa auttoivat sinua huolehtimaan muista, varsinkin kun he tarvitsivat paranemista.

Olet progressiivinen ja itsenäinen, rakastettu oppimaan, paremmin ymmärtämään, miten ihmiskeho on järjestetty ja ymmärtämään kaikkien ongelmat. Voit katsoa 10 vuotta eteenpäin, ja näiden ominaisuuksien ansiosta olet onnistunut, olet oppinut diagnosoimaan ja hoitamaan potilaita.

Kalat: filosofi

Zodiac-proshl-12.jpg

Sinä pysyt aina pilvissä, kuvitellut fantastiset maailmat ja toinen todellisuus. Haluat opiskella, ja sinulla on hyvin kehittynyt intuitio, joten päätät omistaa elämäsi filosofiaan.

Aikaisemmassa elämässä olet aina ihmetellyt kuka olemme, mikä on tavoitteemme elämässä, mikä on hyvää ja pahaa.

Olet johtanut melko yksinäiseen elämään löytääkseen mieleesi vastaamiset. Halusit muuttaa maailmaa parempaan ja haluttuun tietämykseen, jonka avulla voit hankkia viisautta.

vkontakte.png

Leave a Comment

4 + = 8