Zodiacin kavallisimmat merkit (asteikolla 1-10)

Eniten ревнивые знаки Зодиака (по шкале от 1 до 10)

Oletko koskaan katsellut poikaystävänne tai tyttöystävänsä puhelinta? Tai ehkä he näkivät rakkautensa aiheen sosiaalisissa verkostoissa?

Jos vastasit kyllä ​​näihin kysymyksiin, olet kateellinen ihminen, mutta missä määrin?

Jokaisella Zodiac-merkillä on jonkin verran kateutta.

Lue myös: Miten selvittää eläinradan merkin ulkonäössä ja käyttäytymisessä

Tämä tunne useimmiten johtuu epävarmuudesta ja haavoittuvuudesta. Se tekee meistä pakkomielle, epäilemättä itseämme ja joskus jopa vain ajaessamme hulluksi.

Ja oletko yhteydessä Zodiacin kadeellisimpiin merkkeihin??

Luokitus kaikkein kateellisimmista eläinradoista


Oinas: 8 out of 10 - kuumaa

revn-8.jpg

Tämä Zodiacin kuuma merkki alkaa olla mustasukkainen, jos hän tietää, että rakastettu saa mukanaan ilman häntä, etenkin yksin jonkun kanssa.

Oinas ei halua tuntua jollakin tavalla virheellisiksi ja aina haluaa olla numero yksi. Kilpailun luonnollinen henki johtaa moniin mustasukkaisiin tilanteisiin, joissa käsitellään Oinas.

Oinas näyttää paljaalta hermolta. He voivat aggressiivisesti osoittaa tunteensa ja jopa kipata vastustajalle.

Plus on, että Oinas on nopea ja sisältöä nopeasti kaikki anteeksi.


Härkä: 9 out of 10 - omistaja

revn-2.jpg

Härkä on merkki omistajasta, ja usein tämän Zodiac-merkin edustajat pitävät rakkaansa osana heidän omaisuuttaan. Tämä merkki, samoin kuin hänen vastakkaisen veljensä Skorpioni, ei tiedä, miten päästää irti.

Hän uskoo, että koska hän on investoinut paljon aikaa ja vaivaa suhteisiin, heidän kumppaninsa kuuluu vain heille ja kenellekään muulle. Jos rakkaus alkaa rikkoa Tauruksen vahvistamia rajoja suhteessa, se voi johtaa voimakkaaseen kateuteen.

Positiivisten hetkien joukosta on syytä huomata, että Härkä on pääsääntöisesti suoraviivaisesti tunteitaan.

Kaksoset: 3 kymmenestä - ymmärrystä

revn-3.jpg

Kaksoset ovat Zodiacin merkki suurella joustavuudella, ja mustasukkaisuus on harvoin ongelmana käsitellä niitä. He ymmärtävät täysin ihmisen epävirallisen luonteen ja älä ota mitään pieniä tai vakavia toimia.

Lue myös: 5 sietämätöntä merkkiä Zodiacista miehissä - todellinen helvetti kaikille naisille

Kuten kaikki muutkin, he ovat mustasukkaisia, mutta vain jos se on todella perusteltua. He ovat järkeviä ja harvoin sallivat tunteita hallita käyttäytymistään.

Twins luottaa lupaustensa rakkaansa, yrittää tehdä suhteet helppoa ja nopeasti päästä eroon negatiivisesta.

Syöpä: 7/10 - Herkkä

revn-11.jpg

Koska vesileima, syöpä kohtelee rakkautta ja suhteita erittäin vakavasti, ja tämä ennemmin tai myöhemmin johtaa kateutta. Koska heitä hallitaan kuun kohdalla, syövät ovat alttiita suurille mielialan vaihteluille. He voivat olla vihainen kateellisiksi ja kääntymään elämäsi helvettiin, mutta sitten kyynelisesti selittää, miksi tämä tilanne on niin vahingoittanut heitä.

Huolimatta Zodiacin herkimpien ja hämmästyttävien merkkien maineesta, he voivat käyttäytyä melko ahtaasti ja rankaista rakkaitaan, jos he epäilevät heitä jotain sopimatonta.

Syöpä tarvitsee emotionaalisesti rehellisiä ja sitoutuneita suhteita, ja jos se ei, se voi vapauttaa kynnet.

Mitkä ovat zodiaalin kadeellisimmat merkit?

Leo: 8 kymmenestä - vaativa

revn-5.jpg

Leijona on merkki, jolle rakkaus ja itseilmaisu eivät ole vähäisiä, ja hän on tottunut osoittamaan tunteitaan suurella tavalla. Kun lion on rakastunut, hän on tottunut osoittamaan rakkautta kaikille hänen ympärillään ja vaatii, että kumppani myös todistaa heille rajoittamattoman omistautumisensa ja ihailunsa.

Jos jätät huomiotta Leon ja älä kerro hänelle kohteliaisuuksille, se vahingoittaa egoa. Ja jos päätät kiinnittää huomiota jollekin toiselle, ole varovainen.

Lionit ovat hyvin helposti juurtuneet mustasukkaisuuteen, he voivat hyökätä vastustajaa vastaan ​​ja sitten lähteä, nuolla haavat. Kun kateellisuuden hyökkäys kulkee, he tulevat taas makeiksi ja pörröisiksi, antavat sinulle lahjoja ja todisteita heidän rakkaudestaan.

Neitsyt: 5 kymmenestä - hermostunut

revn-13.jpg

Devia ei voida kutsua kovin kateelliseksi tai intuitiiviseksi, vaan ne ovat melko hermostuneita. Virgosilla on epäilyksiä kaikesta, myös itsestään ja kumppanistaan.

Siksi, vaikka he olisivat luottavaisina heidän suhdettaan, mustasukkaisuus voi syntyä, koska Neitsyt tuulet itseään ahdistusta tai paniikkia kohtaan.

Neitsyt ovat varsin järkeviä ja syrjivät kumppanissa eivätkä anna tunteita ottamaan niitä vastaan.

He tietävät rakkaansa kauas ja laajat, ja siksi he voivat helposti selvittää, kun todella vakava uhka syntyy. Mutta heillä on myös hetkiä heikkoutta, kun he antavat ajatuksensa viedä heidät liian kauas.

Vaaka: 6 kpl 10 - sidottua

revn-14.jpg

Vaaka on merkki kumppanuudesta, ja he arvostavat suhteita. Mutta lentoliikenteen merkki, he pitävät flirttailemisesta ja ovat luonteeltaan avoimia. Kuitenkin Libra ei pidä kovin paljon, kun heidän kumppaninsa käärii jonkun muun kanssa.

Lue myös: Top 3 vaarallisinta CASE STUDENTS Zodiac: kuka ja miten voi torjua sinua mies?

Vaaka pitää paljon "me" -standardin näkökulmasta, joten kun rakkaus alkaa siirtyä hieman pois tai osoittaa itsenäisyyttään, se voi pelottaa heitä hieman.

Jos kolmas henkilö ilmestyy suhteessa, he voivat kääntyä hyvästä kateelliseksi. Myönteinen asia on, että sen veljeskunnan Venuksen ansiosta Libra etsii aina ratkaisua ongelmaan.

Skorpioni: 10 out of 10 - pakkomielle

kumt-1.jpg

Kyllä, Scorpiot ovat kateellisia äärimmilleen. He uskovat rakkauteen ennen hautaan ennen avioliittoa. Jos Skorpioni rakastuu, hän rakastaa hyvin syvästi, eikä epävarmuutta ole.

Koska Scorpio omistaa itsensä täysin rakastetulle ja antaa 100 prosenttia rakkaudestaan, hän on hyvin järkyttynyt, kun kumppani ajattelee joku muu. Epäilyt ja ahdistukset usein tarttuvat mieleensä ja alkavat tuhota sisäpuolelta.

Se sattuu jopa kuvittelemaan, että he, jota he rakastavat, voivat flirttailla jonkun kanssa, puhumattakaan petoksesta. Skorpioni vaatii täydellistä omistautumista, koska hän itse on valmis tarjoamaan samaa.

Heidän pitäisi oppia heikentämään otetta joskus, koska todellinen rakkaus vaatii luottamusta.

Top kateellinen horoskooppi

Jousimies: 2 out of 10 - avoin

revn-10.jpg

Koska tämä vapaus-rakastava merkki, Sagittariuksen sanakirjalla ei periaatteessa ole sanaa "mustasukkaisuus". Sagittarians haluavat elää maailmassa, jossa ei ole sääntöjä, ja hän on tyytymätön ajatukseen etiketeistä ja rajoituksista.

Heidän ihanteellisen kumppaninsa olisi pitänyt olla rehellinen ja rehellinen heidän aikomuksistaan, ei mitään heistä piiloutu.

Varmasti, kuten muutkin horoskooppimerkit, Sagittarius kykenee kokemaan kateutta, mutta häntä pidetään yhtenä hiljaisimmista kumppaneista tässä mielessä.

He vain tietävät, että pitämällä jonkun otetta jonkun kanssa ei ole paras tapa pitää suhde.

Kauris: 7 out of 10 - valvonta

revn-9.jpg

Kauris-mustasukkaisuus tunnetaan vain, kun on olemassa todellinen ukkosta heidän asemastaan ​​ja mainettaan. Heille pahin asia on altistaa itsensä pilkkaamaan muita.

Sinun on tiedettävä, että Kauris on hyvin pitkä aika tehdä suhde, joten jos heidän rakastettunsa uhkaa tuhota kaiken, jonka he ovat työskennelleet pitkään, aiheuttaa heille huomattavaa kärsimystä.

Kauris on kateellinen, kun hänen kumppaninsa laiminlyö heidän suhdettaan ja tekee jotain sopimatonta. He tarvitsevat ihanteellisen suhteen, ja poikkeaminen tästä ihanteesta rakastamansa osalle aiheuttaa heille voimakasta kateutta ja ahdistusta.

Vesimies: 4 out of 10 - rehellinen

revn-7.jpg

Vesimies, joka on merkki kapinasta ja ystävyydestä, ei ole kuuluisa suuresta mustasukkaisuudesta. Vesilaitoksilla on edistyksellinen ajattelu, ovat avoimia kaikelle uudelle ja arvokkaalle ystävyydelle molempien sukupuolten edustajien kanssa.

Kateus he osoittavat vain, jos he eivät tunne erityistä silmissä rakkaansa tai selville, että heidän kumppaninsa on löytänyt jonkin mielenkiintoisemman kuin heidän.

Aquarius on erittäin tärkeää olla ainutlaatuinen ja tärkeä. Onneksi suhteet Vesimies ovat useimmiten yhteydessä ystävyyden, ja siksi viestintä ja rehellisyys eivät anna suuria syitä mustasukkaisuuteen.

Kalat: 5 kymmenestä - huolehtiva

revn-12.jpg

Kala voi olla sekä kateellinen että melko välinpitämätön. Eläinradan mutanttisena merkkinä niille on tunnusomaista kaksinaisuus.

Toisaalta ne ovat erittäin herkkiä, ja heillä on runsaasti mielikuvitusta, joka voi johtaa kateellisuuteen liittyviin ongelmiin. Toisaalta ne ovat yksi Zodiacin ymmärryksistä ja anteeksiantamuodoista.

Luonnollisesti he eivät ole mustasukkaisia ​​ja reagoivat mustasukkaisuuteen, pikemminkin surkeiksi kuin vihan herättämiseksi. Kalat yrittävät luottaa kumppanuuteensa, mutta samalla luottaa heidän intuitioonsa.

vkontakte.png

Leave a Comment

85 − = 79